Top

Disclaimer

Hoewel wij ernaar streven om correcte informatie te verschaffen, kunnen wij niet garanderen dat de content op deze website juist en volledig is.
Wij hanteren het wettelijke retourbeleid mits ongebruikt geretourneerd in een originele verzegelde verpakking, kunt u hieraan niet voldoen vervalt uw recht op retour. Ook vervalt het recht op retour na een telefonische opdracht of producten specifiek voor u besteld.
Word er geconstateerd dat zelfs na grootste zorgvuldigheid en controle vooraf de verzending toch een defect product is geleverd, zal deze z.s.m. doch binnen redelijke termijn gerepareerd of vervangen worden binnen de door AutomE gestelde grenzen.

Verwijzingen naar andere sites zijn enkel opgenomen ter informatie voor de gebruikers van de site. wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud of beschikbaarheid van deze sites of bronnen.
Wij zijn niet aansprakelijk voor schade als gevolg van onjuistheden, onvolledigheden die getoond zijn op deze website of door gebruik van onze producten met schade aan uw voertuig tot gevolg. Ondanks zorgvuldig testen van al onze producten aanvaarden wij geen enkele aansprakelijkheid en is gebruik voor eigen risico.

AutomE behoudt zich het recht voor om de informatie op deze site te wijzigen zonder enige aanmelding of bekendmaking vooraf.

Als u vragen of opmerkingen heeft  neem dan contact met ons op.