Top
Nieuwe producten

Welkom bij AutomE - Automotive Electronics

Over AutomE.nl

AutomE is een leverancier van technische producten en electronica voor de automotive sector met name voor BMW, Audi, Skoda, Seat en Volkswagen. 
Wij leveren diverse OBD diagnose / codeer computers en interface systemen tussen de pc en het voertuig om deze uit te lezen of te programmeren. Verschillende vervangingsonderdelen zoals IC's voor kilometertellers zoals de M35080, originele BMW relais voor de GM5 modules of OEM BMW sleuteltransponders kunt u bestellen in onze webshop.
Voor universele producten kunt u ook bij ons terecht zoals; LED autolampen losse Xenon ballast en Xenon lampen. Xenon autolampen leveren wij met de kleurtemperatuur 6000K en 4300K welke een originele af- fabriek uitstraling geeft aan uw voertuig.

Via onze webshop www.autome.nl kunt u eenvoudig uw bestellingen plaatsen.

Wij bieden diagnose en codeer services aan om uw BMW op maat coderen, Navigatie update CIC en NBT, fabrieks-reset (zoals FRM modules) uitvoeren of gebruikte modules in te leren in uw voertuig.

Wij kunnen ook voor garagebedrijven of dealers bij het kwijtraken van alle sleutels uit de CAS data halen en BMW sleutels maken. Decoderen en maken van BMW en VAG sleutels is ook mogelijk. Legitimatie en kopie eigendomsbewijs verplicht.

Zekerheid

U kunt veilig online betalen.
Producten worden per pakketdienst bezorgd of u kunt deze in Vlissingen afhalen.
Alle apparatuur en producten die wij in de webwinkel verkopen zijn uitvoerig getest voordat deze aan ons assortiment worden toegevoegd.
Heeft u vragen over een van onze producten voordat u tot aankoop wilt overgaan dan kunt u deze gerust aan ons stellen.

Service

Op afspraak kunnen wij uw auto op dealerniveau uitlezen, opties activeren of coderen van nieuwe of gebruikte modules in uw voertuig. Coderen van bijvoorbeeld de lichtmodule ( LCM ) is nodig als u achteraf LED achterlichten heeft ingebouwd en deze feller moeten branden of een melding in uw dashboard wilt uitschakelen.
In uw navigatie computer kunnen wij de taal omzetten, VIN nummer aanpassen of telemetrie optie instellen en activeren.
Ook bieden wij tuning / optimalisatie van uw motormanagement aan speciaal geschreven voor uw BMW, Audi, Seat, Skoda of VW.

Revisie

Wij kunnen uw defecte electronische modules zoals, dashboard, DME, PDC, Lichtmodule, Navigatie etc vaak repareren en laten functioneren als nieuw. Wij (her)schrijven de Eeprom of zetten deze data over van een kapotte module in een nieuw gebruikte computer of nieuw component of vervangen de defecte componenten. Indien mogelijk bij oudere voertuigen startblokkering verwijderen of opnieuw sleutels inleren voor garagebedrijven.
Wij leveren ook complete startblokkering sets voor BMW.

Voor automaat, versnelling, SMG en motorrevisie voor diverse merken kunt u ook bij ons terecht.

Vult u hiervoor ons contactformulier in.